Agenda

Apr
3
Fri
Healingochtend @ centrum de nieuwe aarde
Apr 3 @ 9:30 am – 12:30 pm
Healingochtend @ centrum de nieuwe aarde

Deze ochtend ondersteunen we jou om weer in de stroom te komen. Je mag lekker liggen of zitten en we nemen je mee. Kom in een openheid en zachtheid, terwijl wij je via aanraking, persoonlijke inzichten/boodschappen, en bijv. klank je verder in balans brengen met energiewerk.

Leer weer luisteren naar jezelf, zodat je open staat voor de positive force, leer je eigen aanwezigheid en energie voelen, en ga steeds wat dieper je buik in. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe ervaringen, verbinding en eenheid ervaren en het echte Weten en voelen. Door zo in het Hier en nu te komen, kun je weer gaan opbloeien en groeien.

We activeren je in de 2e helft van de ochtend om weer helder in het leven te staan, in je aanwezigheid en door diep jezelf te voelen kun jij weer verder op je pad. Heerlijk om in deze harmonie weer met nieuwe energie en inspiratie verder te gaan!

Breng een matje en een dekentje mee

Vrijdagochtend  9.30 – 12.30

Kosten 30 euro

locatie: Korteweg 7a, Heerhugowaard

Apr
9
Thu
Ontdek je medicijn @ centrum de nieuwe aarde
Apr 9 @ 8:15 pm – 10:15 pm
Ontdek je medicijn @ centrum de nieuwe aarde

Wat leeft er in jou, wat heb jij te brengen in deze wereld? Wat zijn jouw gaves en krachten?

Leer ontdekken wat jouw medicijn is en hoe je spiritualiteit tot bloei kan komen. Deze workshop gaat over (persoonlijk)leiderschap, een Hoger overzicht  (arend) en leren om gaan met je visie, talenten en gaves of inzichten die je op je pad krijgt en hoe je dit op aarde kunt leven, door in focus en gerichtheid te komen (bizon)

Je gaat voelen waar je daarin mag verzachten, doe jij alles koste wat kost, of mag dat anders? Wil je duidelijkheid en overzicht krijgen in wat je werkelijk wilt en ook hoe je het vorm wilt geven. Waar sta je nu en hoe leer je daar naar te luisteren en je stappen te nemen

Wat is je plek? Hoe leef je hier op aarde in harmonie met Spirit.

We stemmen af op jou en je spirits en kijken waar je heen mag bewegen, welke krachten er in jou mogen ontwaken en groeien.

We werken bijv. met behulp van krachtdieren, medicijnwiel, maar ook door dingen te vragen, uit te voeren, uit te dagen.

Er is tijd en ruimte om te ontdekken en doen onder begeleiding. De workshop is zowel voor mensen die net beginnen te ontdekken in hun spiritualiteit, maar ook zeker voor mensen die hierin al veel gezien hebben en meer willen leren, verdiepen en groeien. Als je bereid bent je open te stellen en te zien en voelen wat jou werkelijk verder brengt.

20.15 – 22.15 uur

25 euro per avond