Agenda

Nov
14
Thu
Taal van de Goden @ centrum de Nieuwe Aarde
Nov 14 @ 8:15 pm – 10:00 pm
Taal van de Goden @ centrum de Nieuwe Aarde

Nieuwe serie avonden: De taal van de Goden

Dit is een serie avonden waar je in contact komt met het Godenrijk en jouw Godenkrachten.

Vanuit een diepe verbinding en samenwerking leer ik je werken met de Grotere krachten. En zien hoe je daarmee groter transformatiewerk kunt doen voor jezelf en in de wereld. Ik help je te openen in je hogere gaves, en je leert hoe je deze gaves hier kunt gebruiken.

Deze avonden kom je in contact met  de Egyptische en atlantische goden, de diverse godinnen krachten. Hierdoor verruim je in je bewustzijn en leer je de energie en tekens of beelden te lezen die op dat moment ter beschikking komen. Voor een ieder bied dat mogelijkheden om te gaan leren hoe je meer vertrouwen kunt hebben en jezelf daarin gaat ontdekken.

Ter ondersteuning gebruiken we bijv. het medicijnwiel en channeling of het leren downloaden van energie.

‘ Als je ons leert begrijpen kunnen wij jullie helpen te ontwikkelen of herinneren wie jullie zijn. voor een ieder is het verschillend wat je op komt halen of leren. Wil jij voelen hoeveel meer er is? Samen kunnen wij je de grootsheid van het bestaan laten voelen’

Op de donderdag avond:

start 3 october 2019, verder gaan we 10,17 etc. 6x (herfstvakantie niet)

De eerste 2 avonden is instap daarna een vaste groep voor deze reeks.

gegeven door Peter Paul van der Meulen

kosten: 25 euro (bij serie 6 avonden betaal je 125e totaal, 1 gratis)

tijd: 20.15-22.00

Nov
22
Fri
Leef je licht @ centrum de nieuwe aarde
Nov 22 @ 9:30 am – 12:00 pm
Leef je licht @ centrum de nieuwe aarde

Zoek jij een moment om via diepe meditatie weer tot inzicht te komen? Of wil je graag een boost om weer positief en helder aanwezig te zijn? Deze ochtend ondersteunen we jou om weer in de stroom te komen. Je mag lekker liggen of zitten en we nemen je mee. Kom in een openheid en zachtheid, terwijl wij je via aanraking, persoonlijke inzichten/boodschappen, en bijv. klank je verder in balans brengen met energiewerk.

Leer weer luisteren naar jezelf, zodat je open staat voor de positive force, leer je eigen aanwezigheid en energie voelen, en ga steeds wat dieper je buik in. Zo ontstaat er ruimte voor nieuwe ervaringen, verbinding en eenheid ervaren en het echte Weten en voelen. Door zo in het Hier en nu te komen, kun je weer gaan opbloeien en groeien. We activeren je in de 2e helft van de ochtend om weer helder in het leven te staan, in je aanwezigheid en door diep jezelf te voelen kun jij weer verder op je pad. Heerlijk om in deze harmonie weer met nieuwe energie en inspiratie verder te gaan!

Breng een matje en een dekentje mee

Vrijdagochtend  9.30 – 12.00

Kosten 20 euro

locatie: Korteweg 7a, Heerhugowaard