Welkom

In Spiritueel centrum De Nieuwe Aarde kun je terecht voor spirituele en persoonlijke groei.

Wil jij nieuwe stappen zetten op spiritueel gebied, of zijn er stukken in je leven waarin je graag transformatie of inzicht wilt?

Ons aanbod is divers enkele voorbeelden zijn: workshops, ceremonies, retreats en sessies.

Je kunt bij ons terecht voor een heel divers aanbod  zoals bijv. healing en reading, familieopstellingen en voorouder werk, diepgaand energiewerk en opschoningen.

We werken met verschillende methodes en gaves en dit komt samen in de sessies en workshops naar gelang van wat jij nodig hebt. We vertellen altijd veel door middel van helder zien, horen en voelen. We laten je verder openen en helen in al dat je nog meer bent.

We geven ook prachtige avonden waar we samen ontdekken, vernieuwen of de diepte in gaan. We werken dan gezamenlijk en kijken dan welke stappen we met elkaar kunnen nemen om verder te openen.

Een pijlceremonie of de zweethut ceremonie geven je de mogelijkheid om opnieuw in verbinding te komen met verloren delen of het doorbreken van oude patronen. Een krachtige manier om nieuwe stappen en keuzes te maken!

Vind je het leuk om nieuwe dingen te ervaren en ben je nieuwsgierig kom dan eens langs op een avond. Wil je dieper in gaan op persoonlijke stukken dan raden we 1 van onze sessies aan. 

Met al onze liefde en passie hebben wij deze pek gecreëerd om in vrijheid en openheid mensen te leren hoe je dit kunt leven en je leven kunt verrijken. In deze nieuwe tijd willen we dit kunnen leven en ervaren met elkaar.

We zien je graag bij een workshop, sessie of op bezoek in onze prachtige tuin!

Liefs,

Peter en Sandra