Krachtplaatsen

Op de vele krachtplaatsen in de wereld kun je ontzettend veel leren. Iedere plek is als een chakra op de Aarde, het activeert en houd de energie voor een bepaalde vibratie. Op zon plek kun je vaak ontzettend snel je energie verhogen, leren wat je nog beperkt om deze kracht te leven, en is er vaak een enorme schoning mogelijk van je energie en het veld als je daarin bewust kunt openen.

Onze plek heeft in het prieel een echte Bron energie en veel kristallijne puurheid. Door daarin aanwezig te zijn, herken je weer je Ware Zelf en je puurheid. Alleen al door er te zijn voel je weer helderheid in je hoofd komen, tevens is het daar gemakkelijk ervaren wat je werkelijk voelt en denkt. En kun je in een diepe ontspanning komen door de vibratie daar.  Ik werk al meer dan 10 jaar met de grote krachtplaatsen in de wereld, maar weet ook dat er overal in de wereld ook kleinere plekken zijn die zeker ook bijzonder zijn. Onze plek staat echt voor de Nieuwe Aarde en het Leven daarvan. Diep verbonden met de natuur en de verfijnde natuurlagen. Door hierin aanwezig te zijn kun je weer met Moeder Aarde in contact komen, maar ook met je ware natuur en de sterrenverbindingen. Al met al maakt het dat je nieuwe ervaringen op kunt doen in jou mogelijkheden in deze nieuwe tijd.

Natuurlijk zijn er de grote krachtplaatsen van de wereld zoals in Glastonbury, Hawaij en de Piramides van Cheops en Karnak etc. Maar momenteel is 1 van de mooiste ontdekkingen de piramides in Bosnië. De enorm hoge bovis waardes zijn uniek en genezend voor je lichaam. Maar ook is het bijzonder dat er een piramide van bijv. Zon, Maan, Draak etc. bijelkaar zijn. Het water uit de piramides is zeer krachtig en brengt je energiesystemen weer in balans en maken het makkelijker voor je lichaam om te vibreren in een hogere trilling.

Enkele lokale andere Krachtplaatsen in Noord-Holland:

De Keinse, kapel in de buurt van schagen.

Prachtige Liefdesenergie (Isis/Maria) maar ook Freya godinnen energie, die van onder komt naar het hart toe, tevens een echte Bron. Die je leert je Innerlijke Bron te vinden. Alles spoelt door en je komt in een hele hoge liefdes-energie. Geweldig ook voor lichamelijke heling. Bij het bankje buiten zijn veel engelen en gidsen om te helpen. Bij de put buiten, is een echte bron die je door je lijf omhoog voelt golven.

St. Michaelkerk in Den Oever, hier komen net als bij de Keinse, vele leylijnen samen. Wat een prachtige aartsengel energie hier, er is ook een grote Deva waar te nemen. De energie gaat om je heen verzacht je, en helpt je ook erg in de benen, los te komen van Aardse gebondenheid en alles wat maar aan je hangt word eraf gehaald. Alleen in het weekend open.

Witte kerkje van Groet, info volgt.

Heiloo Maria kapel, binnenin Heilig hart energie, plus de bron buiten met krachtig water.

 

Andere plekken zijn:

‘t Gooi, Tafelberg Huizen, Solse gat Putten (mn de 2 eiken in het midden zijn nog krachtig), Kraantje Lek in Overveen. Elohim Centre, Veelerveen.

Ken jij er nog meer? Laat dan je reactie achter zodat ik deze erbij kan zetten.