Recensies

Schrijf een Recensie

 
 
 
 
 
 
Velden met een * zijn verplicht. Uw email wordt niet getoond op de pagina. Het bericht wordt altijd gescreend alvorens geplaatst te worden. Alvast bedankt voor het schrijven van een recensie!
8 entries.
Merel Groen Merel Groen from Nieuwe Niedorp wrote on February 13, 2021 at 10:22 pm:
Een aantal maanden geleden een doorbraaksessie mogen meemaken bij Peter en Sandra. Van te voren wist ik niet wat ik kon verwachten, maar ik voelde wel dat dit was wat ik nodig had op dat moment. Tijdens de sessies zijn duidelijke inzichten naar voren gekomen en is er ruimte gemaakt zodat ik zelf mijn ruimte weer kon pakken. Dit was echt een letterlijke doorbraaksessie, want in de maanden die volgden heb ik echt een omslag kunnen maken en mooie stappen hierin kunnen ondernemen.
Maarten Feldkamp Maarten Feldkamp from Heerhugowaard wrote on March 27, 2019 at 12:41 pm:
Ik heb inmiddels twee avonden en een workshop-dag gevolgd bij Peter en Sandra. De praktijk ligt op een prachtige locatie. Peter en Sandra nemen echt de tijd voor je. Ze hebben mij inmiddels door een aantal stukken heen geholpen en ik heb weer mooie stappen in mijn ontwikkeling mogen zetten. Naast de spirituele aspecten zijn ze ook gewoon down to earth en dat vind ik echt prachtig.
Eva Eva from ENKHUIZEN wrote on March 11, 2019 at 11:05 pm:
Wat een fijne en liefdevolle sessie heb ik vandaag gehad. Ik voelde gewoon de angst wegzakken en kreeg het vertrouwen om door alle stukken heen te gaan door de rust die Peter en Sandra helemaal voor mij namen. Aan het einde voelde ik mezelf helemaal rustig en liefdevol en had ik precies de inzichten ontvangen waardoor ik helderheid kreeg in m'n eigen proces. Super bedankt voor deze fijne sessie en dat jullie mij hebben geholpen om weer in mijn eigen kracht te gaan staan. Liefs Eva
Petra Petra from Lelystad wrote on March 4, 2019 at 8:47 pm:
Na een verkeersongeluk was ik op zoek naar mijzelf en rust in mijzelf. Via via kwam ik op een healingsessie. Dat gaf al zo'n goed gevoel. Inmiddels heb ik 2 doorbraaksessie gehad met Peter en Sandra. Ik ben terug in mijn lijf, maar belangrijker nog, dingen krijgen een plekje. Zo bleek het ongeluk een middel om stil te gaan staan, geen naar event dat mij is "overkomen". En het werk wat Peter en Sandra doen is zo briljant, dat de resultaten geweldig zijn, zonder dat ik het gevoel heb dat ik iets moest aanpakken. Maar mijn leven vloeit nu zo lekker. Alles lijkt vanzelf te gaan; loslaten van stress, zaken die ik wil gebeuren ook en ik voel me geweldig. Ik zou iedereen wel mee willen nemen zodat ze iets kunnen ervaren van wat ik voel. En dat ga ik ook zeker doen.
Marlou Marlou from Lelystad wrote on January 17, 2019 at 8:10 pm:
Na een healing workshop bijgewoond te hebben (dit hebben mijn man en ik beide als heel bijzonder ervaren. Wat was alles raak!) heb ik ervoor gekozen om ook een doorbraaksessie te doen bij Sandra & Peter. Dit was zo bijzonder! Verbinding mogen maken met mijn ziel en een stukje af mogen sluiten wat mijn inziens de angel was van een groot stuk wat ik met me mee draag.. Groots voelde het. Intens. En zo mooi. Voel echt een verlichting qua pijn en mijn lichaam voelt completer (hoewel ik me niet bewust was dat er wat 'miste'). De verbinding met mijn ziel en de mensen om me heen blijft groeien 🙂 Peter en Sandra zijn mijn inziens uniek in hun aanpak, en vooral zo compleet door het goed inspelen op elkaar. Wij, mijn man en ik, komen zeker nog een keer samen langs. Het is een flink stuk rijden maar dat doen we met liefde!
Kim Kim wrote on January 7, 2019 at 8:19 pm:
Ben bij Peter en Sandra geweest, wat een positieve ervaring! Door stress hield ik vele lichamelijke klachten over, mede dankzij Peter voel ik mij stukken beter en rustiger!
Yvon Harpe Yvon Harpe from Dronten wrote on January 3, 2019 at 8:57 am:
Ik heb bij Peter en Sandra een doorbraaksessie gedaan. Nou dat was zeker een doorbraak! Ik ben permanent een stuk dieper geaard en voel me sindsdien anders; stabieler, rustiger., vrediger. Wat een verschil! We hebben de wortel van mijn pijn aangepakt. Mijn wortel bleek te zijn dat ik niet hier op aarde wilde zijn en mij dus daarom aan het verzetten was tegen het leven. Het was een openbaring. Ik heb die pijn helemaal doorvoeld en contact gemaakt met mijn ziel. Deze praktijk is echt een goudmijntje wat mij betreft. Ik ben Peter en Sandra zo dankbaar!! Ik blijf regelmatig komen voor workshops of sessies want het brengt me zo veel dat het de lange reis waard is.
Maartje Maartje from Alkmaar wrote on January 2, 2019 at 11:06 pm:
Wat een mooie avond, de healing avond bij Peter en Sandra! Ik was verbaasd hoe snel ik in een diepe rust en aarding kwam. Ik werd me ineens heel bewust van wat er in mijn lijf gebeurde, het viel me op hoeveel ik normaal met mijn hoofd wil oplossen, terwijl mijn lichaam me zoveel meer te vertellen heeft. Mooie avond die ik iedereen aan raadt!