Sessies

Je kunt bij ons terecht voor verschillende type sessies.

Een Healing sessie geeft je een diepe ondersteuning in je proces, kom je iets tegen in je leven wat extra aandacht en liefde nodig heeft? Ben je even uit balans en op zoek naar meer harmonie? In afstemming met jouw lichaam en energiesysteem voelen we waar blokkades zitten, dit kan middels een helende aanraking en energiewerk weer in verzachting komen. Hierbij kunnen vast zittende emoties vrij komen. Door een opschoning van je energiebanen brengen we de levensstroom weer op gang en kom je weer terug in balans.

Met een Transformatie sessie ga je bewust kijken naar wat er nu speelt in je leven en wat er nu mag veranderen. Er zijn verschillende manieren waarop de sessie kan verlopen. Vaak werken we vanuit jouw vraag en gaan we samen voelen wat we tegen komen. Dit kan van eerdere ervaringen zijn, die nog onverwerkt zijn. Of delen van jou die je lang niet ervaren hebt die weer vrij willen komen. Maar ook kunnen jou talenten of gaves weer naar voren gebracht worden. Doordat we met je mee kunnen voelen en je ook kunnen laten voelen wat een volgende stap is, is er een diepe bedding om verandering mogelijk te maken. En ontvang je gaandeweg de wijsheid, liefde en inzichten die je daarbij verder kunnen helpen. Verder werken we ook met handoplegging, energiewerk, en helder weten en zien. Vanuit de verbinding voelen we wat er bij jou aansluit en wat er wil gebeuren. Zo doorbreek je het oude patroon en ontstaat er ruimte voor iets nieuws in je leven.

Een Doorbraak sessie is een goede keus als je telkens tegen dezelfde problemen aan blijft lopen, niet vooruit lijkt te komen, of vast lijkt te zitten in een vicieuze cirkel. We stemmen af op jouw vraag en nemen alle aspecten mee die hierin naar voren komen, denk dan aan je fysieke, emotionele en energetische lagen, maar ook je familiesystemen, vorig levens, of zelfs je leven voor je naar de aarde kwam. Zo kunnen we op zoek naar de kern, en kan er permanent iets veranderen in jouw leven.

Deze sessie raden we aan bij o.a. klachten van depressie, burn out, het gevoel niet te kunnen aarden/niet op aarde willen zijn, of als je telkens weer tegen dezelfde patronen aan blijft lopen. Wij geven deze sessie altijd samen, zodat er een gedragen, liefdevolle bedding ontstaat, waarin heel veel zichtbaar kan worden. Je ontvangt een flinke opschoning van je systeem, we gaan op zoek naar waar jij vast loopt en bewegen hier samen door heen en je gaat weer ervaren wie jij werkelijk bent.

Heb je even ondersteuning nodig bij een proces waar je doorheen gaat,  dan is een korte sessie op afstand misschien wat voor jou. Op een afgesproken dag en tijd kun je in ontspanning een sessie ontvangen. Je ontvangt een combinatie van clearing en diep in je aarding gezet worden. Je wordt  terug gebracht in je eigen energieveld en je energie wordt weer in balans gebracht.

Relatie sessies brengen aan het licht wat de volgende stap is om je relatie verder tot bloei te laten komen. We gaan kijken wat jullie als koppel nodig hebben, waar jullie tegen aan blijven lopen, welke patronen zich blijven herhalen, wat jullie wensen zijn voor de toekomst.

Wanneer er verwarring is over je eigen emoties, waar deze vandaan komen, gaan we ze vaak uitleven op de mensen het dichtst bij ons staan. Dit is een logische reactie, maar doodzonde van je relatie met de persoon voor wie jij gekozen hebt. Samen gaan we kijken wat er werkelijk in jullie leeft, wat er eigenlijk niet geuit wordt. Zodat jullie vanaf dit punt in openheid en eerlijkheid kunnen komen, elkaar weer kunnen gaan steunen en er weer echt kunnen zijn voor elkaar.

Wij bieden ook ondersteuning bij gezinnen. Wanneer je moeilijkheden of disharmonie ervaart binnen je gezin, kunnen wij met je mee voelen waar de balans weer hersteld mag worden. Omdat dit altijd om unieke situaties gaat, kunnen wij hierin geen vast pakket bieden. We voelen in op ieder gezinslid en kijken waar we de beste ondersteuning kunnen bieden, dit kan in de vorm komen van relatie sessies (man/vrouw of ouder/kind) of individuele sessies.

Soul Retrieval Dit is het terughalen van zielsdelen. Voel jij je verweg? Wil je weer diep in verbinding met Spirit hier op Aarde kunnen zijn. Samen reizen we vanuit multidimensionale lagen en soms dwars door de diepte en donker heen om te zien wat er nodig is om weer vrij te kunnen zijn.

 

 

In de sessies werken wij ieder met onze eigen kwaliteiten.

Sandra: Ik werk meer vanuit de gevoelslagen, stem af op jouw emotionele lichaam. Mijn focus is vooral op wat er hier NU mag veranderen, ik ga met jou op zoek wat daar voor nodig is. Ik ga  door vastgeroeste gewoontes, overtuigingen en familiesystemen heen, en breng jou terug in je kracht. 

Peter: Ik breng je hier in het hoogste licht. Zodat er weer verbinding en contact is, en je weer kunt gaan voelen wie je bent. Ik stem af op jouw unieke vibratie en ziel, en vanuit daar ontmoet ik jou. Ik kan jou het goddelijke in jezelf laten herinneren, waardoor je weer ervaart wat je nog meer bent en kan.