Sessies

Je kunt bij ons terecht voor verschillende type sessies.

Een Doorbraak sessie

Dit een goede keus als je telkens tegen dezelfde problemen aan blijft lopen, niet vooruit lijkt te komen, of vast lijkt te zitten in een vicieuze cirkel. We stemmen af op jouw vraag en nemen alle aspecten mee die hierin naar voren komen, denk dan aan je fysieke, emotionele en energetische lagen, maar ook je familiesystemen, vorig levens, of zelfs je leven voor je naar de aarde kwam. Zo kunnen we op zoek naar de kern, en kan er permanent iets veranderen in jouw leven. Deze sessie is ook geschikt als je voelt dat je voor een spirituele doorbraak staat waar je voelt dat je voor en grote omkeer of transformatie in je leven staat. Een nieuw begin, of juist een het oude achter je kunt laten omdat je de lessen en inzichten verkregen hebt en krijgt tijdens een sessie om echt verder te kunnen.

Deze sessie raden we aan bij o.a. overgevoelig zijn, burn out, spirituele donkere dagen, schaduwstukken willen doorzien of een boost willen op je spirituele pad veel gedaan maar niet tot de kern kunnen komen. Het gevoel niet te kunnen aarden/niet op aarde willen zijn, of als je telkens weer tegen dezelfde patronen aan blijft lopen. Wij geven deze sessie altijd samen, zodat er een gedragen, liefdevolle bedding ontstaat, waarin heel veel zichtbaar kan worden. Je ontvangt een flinke opschoning van je systeem, we gaan op zoek naar wat je tegen houd of waarin jij vast loopt en bewegen hier samen door heen en laten je zien en ervaren hoe het anders kan.

Relatie sessies

Deze brengen aan het licht wat de volgende stap is om je relatie verder tot bloei te laten komen. Dit kan een liefdes relatie zijn maar ook je relatie tot iemand anders. We gaan kijken wat jullie nodig hebben, waar jullie tegen aan blijven lopen, welke patronen zich blijven herhalen, en wat jullie bij elkaar brengt. Soms is een sessie ook met 1 van de 2 personen, daarin stappen wij in de energie van de andere persoon waar nodig. En kun je jou kant uitwerken en zichtbaar krijgen.

Wanneer er bijvoorbeeld verwarring is over wat jou aandeel is in de relatie en wat voor jou belangrijk en waar is. Of waar je samen niet verder komt door bepaalde triggers en het niet duidelijk is waar ze vandaan komen. Dan kun je in een relatie sessie je verdiepen en is dit een prachtige vorm. Je leert dieper zien waar jou eigen gevoelens vandaan komen, je leert je weer in (naaktheid) openheid naar elkaar te komen. Zo ontstaat er ruimte om een nieuwe tijds relatie te vormen waarin er zoveel meer zichtbaar en gedeeld kan worden. Ook kun je natuurlijk komen als je uit elkaar groeit, of uit elkaar gaat en daarin een begeleiding wilt.

Een Transformatie sessie

Deze geeft je een ondersteuning in je proces, kom je iets tegen in je leven wat extra aandacht en liefde nodig heeft? Ben je even uit balans en op zoek naar meer harmonie? In afstemming met jouw lichaam en energiesysteem voelen we waar blokkades zitten, dit kan middels een helende aanraking en energiewerk weer in verzachting komen. Hierbij kunnen vast zittende emoties vrij komen. Door een opschoning van je energiebanen brengen we de levensstroom weer op gang en kom je weer terug in balans. Ook vaak geschikt voor kinderen, waarbij op een rustige manier geleerd kan worden omgaan met het hoog sensitieve, hoe breng je jezelf weer even in balans. Of gewoon even ondersteuning hebben zodat ze er weer even tegenaan kunnen en goed bij hun zelf kunnen blijven.

 

 

 

Wat kun je verwachten van de transformaties door een sessie?

Door een sessie ga je bewust kijken naar wat er nu speelt in je leven en wat er nu mag veranderen. Er zijn verschillende manieren waarop de sessie kan verlopen. Vaak werken we vanuit jouw vraag en gaan we samen voelen wat we tegen komen. Dit kan van eerdere ervaringen zijn, die nog onverwerkt zijn. Of delen van jou die je lang niet ervaren hebt die weer vrij willen komen. Maar ook kunnen jou talenten of gaves weer naar voren gebracht worden. Doordat we met je mee kunnen voelen en je ook kunnen laten voelen wat een volgende stap is, is er een diepe bedding om verandering mogelijk te maken. En ontvang je gaandeweg de wijsheid, liefde en inzichten die je daarbij verder kunnen helpen. Verder werken we ook met handoplegging, energiewerk, en helder weten en zien. Vanuit de verbinding voelen we wat er bij jou aansluit en wat er wil gebeuren. Zo doorbreek je het oude patroon en ontstaat er ruimte voor iets nieuws in je leven.

 

In de sessies werken wij ieder met onze eigen kwaliteiten.

Sandra: Ik werk meer vanuit de gevoelslagen, stem af op jouw emotionele lichaam. Mijn focus is vooral op wat er hier NU mag veranderen, ik ga met jou op zoek wat daar voor nodig is. Ik ga  door vastgeroeste gewoontes, overtuigingen en familiesystemen heen, en breng jou terug in je kracht. 

Peter: Ik breng je hier, vol aanwezig terug in je lichaam. Zodat er weer verbinding en contact is, en je weer kunt gaan voelen wie je bent. Ik stem af op jouw unieke vibratie en ziel, en vanuit daar ontmoet ik jou. Ik kan jou meenemen en daarin laten zien wat er allemaal voor moois in jou besloten licht, waardoor je weer de schoonheid en liefde ervaart vanuit wie jij werkelijk bent. ‘ Als het je bevrijd ben je op de goede weg!’