Sessies

Je kunt bij ons terecht voor voor verschillende type sessies. Je bent altijd welkom om met je vraag te komen en dan kunnen we vanuit daar zien wat er bij je past.

Doorbraak sessie: ( ca. 2 uur)  *

Transformatie/healing sessie

zie: www.centrumdenieuweaarde.nl

* Begeleid door Peter en Sandra samen

 

Een Doorbraak sessie

Dit een goede keus als je voelt dat je klaar bent om dieper naar je levenslessen te gaan kijken. We stemmen af op jouw vraag en nemen alle aspecten mee die hierin naar voren komen, denk dan aan je fysieke, emotionele en energetische lagen, maar ook je familiesystemen, vorig levens, of zelfs je leven voor je naar de aarde kwam. Zo kunnen we op zoek naar de kern, en kan er permanent iets veranderen in jouw leven. Deze sessie is ook geschikt als je voelt dat je voor een spirituele doorbraak staat waar je voelt dat je voor en grote omkeer of transformatie in je leven staat. Een nieuw begin, of juist een het oude achter je kunt laten omdat je de lessen en inzichten verkregen hebt en krijgt tijdens een sessie om echt verder te kunnen.

Deze sessie raden we aan bij o.a. je voelt dat het tijd is voor een grote verandering. overgevoelig zijn, burn out,  schaduwstukken willen doorzien. Een boost willen op je spirituele pad, en willen zien wat je tegenhoud. Het gevoel niet te kunnen aarden/niet op aarde willen zijn, of als je telkens weer tegen dezelfde patronen aan blijft lopen. Ook als je nieuwe dingen wilt leren, je terug bij jezelf wilt komen of voelt dat je dieper in je centrum wilt zijn, in je eigen energie en wilt gaan leven vanuit je bezieling.

Wij geven deze sessie altijd samen, zodat er een gedragen, liefdevolle bedding ontstaat, waarin we onze kwaliteiten bundelen. En de sessie op een ontspannen manier kan verlopen. Deze sessies verlopen heel verschillend, dus sta open voor hoe het komt.

Een Transformatie sessie

Zoek jij even een ondersteuning in je groeiproces, kom je iets tegen in je leven wat extra aandacht en liefde nodig heeft? Ben je even uit balans en op zoek naar meer harmonie? In afstemming met jouw lichaam en energiesysteem voelen we waar blokkades zitten, dit kan middels een helende aanraking, informatie die we doorkrijgen, het medicijnwiel en energiewerk weer in heelheid komen. Als je werkelijk gaat zien wat je lessen zijn kun je ook echt verder. Door een opschoning van je energielichamen brengen we de levensstroom weer op gang en kom je weer terug in balans.

Een Relatie sessies

Deze brengen aan het licht wat de volgende stap is om je relatie verder te openen naar een volgende niveau van verbinding. Of als je helderheid zoekt over patronen.  Dit kan een liefdes relatie zijn maar ook je relatie tot bijv. familie of vrienden of zielsverwanten. We gaan kijken wat er in jullie verbinding mag ontstaan, wat er gezien wilt worden en hoe je samen kunt groeien of juist loskomen.

Soms is een sessie ook met 1 van de 2 personen, daarin stappen wij in de energie van de andere persoon waar nodig. En kun je jou kant uitwerken en zichtbaar krijgen.

Wanneer er bijvoorbeeld verwarring is over wat jou aandeel is in de relatie en wat voor jou belangrijk en waar is. Of waar je samen niet verder komt door bepaalde triggers en het niet duidelijk is waar ze vandaan komen. Een voorbeeld is dat je weer in openheid kunt komen. Wij houden de ruimte waardoor het veel gemakkelijker is om elkaar te voelen en te zien. Zo ontdek je nog veel meer moois van wie de ander werkelijk is!  Zo ontstaat er ruimte om een nieuwe tijds relatie te vormen waarin er zoveel meer zichtbaar en gedeeld kan worden. Ook kun je natuurlijk komen als je juist vrij wilt komen, of moeilijk los komt etc.

Een Piramide sessie

Ik zet een piramide op waarin je mag gaan zitten, hierin kun je ervaren hoe je energie weer geactiveerd word en neem ik je mee door de stappen van de piramide. Zo kun je weer in balans komen met elementen, dimensies, je scheppingskrachten en je energielichamen weer activeren. Een geweldige ervaring op zichzelf, en ontzettend krachtig om je energie weer op te laden en de heelheid te mogen ervaren tussen alle richtingen. Ook kan ik je helpen als je voelt dat je systeem niet klopt, je problemen hebt met dimensies of het gevoel hebt niet goed hier te zijn etc.