Wat kun je verwachten?

Wat kun je verwachten van de transformaties door een sessie?

Door een sessie ga je bewust kijken naar wat er nu speelt in je leven en wat er nu mag veranderen. Er zijn verschillende manieren waarop de sessie kan verlopen. Vaak werken we vanuit jouw vraag en gaan we samen voelen wat we tegen komen. Dit kan van eerdere ervaringen zijn, die nog onverwerkt zijn. Of delen van jou die je lang niet ervaren hebt die weer vrij willen komen. Maar ook kunnen jou talenten of gaves weer naar voren gebracht worden. Doordat we met je mee kunnen voelen en je ook kunnen laten voelen wat een volgende stap is, is er een diepe bedding om verandering mogelijk te maken. En ontvang je gaandeweg de wijsheid, liefde en inzichten die je daarbij verder kunnen helpen. Verder werken we ook met handoplegging, energiewerk, en helder weten en zien. Vanuit de verbinding voelen we wat er bij jou aansluit en wat er wil gebeuren. Zo doorbreek je het oude patroon en ontstaat er ruimte voor iets nieuws in je leven.

In de sessies werken wij ieder met onze eigen kwaliteiten.

Sandra: Ik werk meer vanuit de gevoelslagen, stem af op jouw emotionele lichaam. Mijn focus is vooral op wat er hier NU mag veranderen, ik ga met jou op zoek wat daar voor nodig is. Ik ga  door vastgeroeste gewoontes, overtuigingen en familiesystemen heen, en breng jou terug in je kracht. 

Peter: Ik breng je hier, vol aanwezig terug in je lichaam. Zodat er weer verbinding en contact is, en je weer kunt gaan voelen wie je bent. Ik stem af op jouw unieke vibratie en ziel, en vanuit daar ontmoet ik jou. Ik kan jou meenemen en daarin laten zien wat er allemaal voor moois in jou besloten licht, waardoor je weer de schoonheid en liefde ervaart vanuit wie jij werkelijk bent. ‘ Als het je bevrijd ben je op de goede weg!’