Wie wij zijn

Sandra van der Meulen

Wat ik je wil laten zien, is dat jij zoveel meer bent dan je beseft!

We lopen zo snel vast in onze eigen overtuigingen, het gevoel te moeten voldoen, de angst alleen te komen staan, of het leven en al zijn uitdagingen niet aan te kunnen. Wanneer je hier in vast lijkt te zitten, raak je het contact met je ware zelf kwijt.

Ik zie jou, wie jij werkelijk bent, en dat laat ik jou ook weer voelen. Als jij je herinnert wie jij werkelijk bent, kun je de uitdagingen in het leven weer los gaan zien van jouw ware zelf. Het leven wordt dan veel lichter en leuker.

Samen kijken we waar jij tegen aan loopt in je leven. Ik begeleid jou door spannende stukken en kan je laten zien dat het helemaal niet spannend is om eerlijk te zijn naar jezelf en anderen. Kwetsbaarheid en emotie kan er gewoon zijn. Mensen kunnen liefdevol samenleven. Het is mijn bestemming om samen met peter dat te laten zien en te laten voelen.

Ik werk vanuit mijn helder weten en breng heling met mijn handen. In afstemmming op hetgeen dat jou nog in de weg staat, waar jij tegenaan blijft lopen, maak ik contact met jouw emoties en kijk samen met jou waar ze vandaan komen, waar ze ontstaan zijn. Wanneer de oorzaak duidelijk wordt kan transformatie plaats vinden en kun je nieuwe keuzes maken. Zo kom je dichter bij jouw licht en zet je de eerste stap naar het leven waar je altijd van gedroomd hebt.

Peter Paul van der Meulen

Peter Paul van der Meulen

Mijn grote passie is het bijdragen aan een leven vanuit een Hoger bewustzijn op Aarde. Ik werk graag aan het verder openen van krachtplaatsen en het herstellen van de balans en harmonie van mens en natuur.

Van jongs af aan ervaar ik dat er zoveel meer is dan het aardse leven. Steeds meer kwam er terug van mijn spirituele gaves en ging ik verder open. Doordat ik zoveel kan voelen en zien was dit een hele leerweg om te zien hoe ik dit in deze tijd kan leven en overdragen. Daarin heb ik een heel breed scala ontwikkeld door de jaren heen om dit te doen.

Van mijn 14e tot halverwege mijn 20e was het Oosterse pad van inzicht en wijsheid op de voorgrond. Door jarenlange meditatie en meditatieles geven (Inner Being) heb ik veel ervaring om mensen te leren om in de stilte en eenheid te komen. En zo in balans te komen met bijv. het werken met de universele energie  en chi. Vele vormen van meditatie zijn daarin mogelijk. Ook de weg van Shiva en bijv.  het werken met de Kundalini energie is mij bekend.

Energiewerk doe ik vanaf mijn 20e, na vele mensen Reiki te hebben geleerd begin jaren 2000 richting 2012, is dit over gegaan in andere vormen. Door de ontmoeting met Swami Gopal Baba ben ik in herinnering gekomen van het pad van Bhakti en Goddelijke Liefde. Een enorme opening van mijn hart was het gevolg en daarin de benodigde lessen en stappen om dit weer te kunnen gaan belichamen.

Rond mijn 26e ben ik verder gaan openen in het multidimensionale, het ervaren van andere dimensies waarin de ziel ook aanwezig is. Hierdoor kon ik nog meer van mijzelf leren zien. Bijv. Egypte, Atlantis, Godenbewustzijn, Sterrenwezens. Maar ook vorige levens en hoe het is om hoger dan de 3/4D wereld aanwezig te zijn. Kort gezegd ervaar je dan vanuit de eenheid en andere lagen andere bewustzijnslagen.

De jaren erna heb ik met een grote groep prachtige reizen gemaakt naar bijv. Zwitserland en Schotland, om daar veel transformatiewerk te doen en om te leren hoe je de energie kunt lezen in groepswerk, hoe je collectieve velden kunt lezen,  en leren hoe daarin met leiderschap te werken op een andere wijze dan wij vaak zien. Daarna is een omslag gekomen waarin ik heb gekozen om nog dieper op aarde te zijn en weer als Aarde Hoeder aanwezig te zijn. Ik heb mij altijd sterk verbonden gevoeld met de natuur en kan je daarin ook meenemen om dit te leren voelen hoe het is om weer verbonden te zijn met de natuur, de aarde en de elementen.

Sinds dien is het sjamanisme vol terug in mijn leven gekomen, ik ben nu 36 en werk nu met zoveel meer ervaring door alle lagen heen via dimensies, voorouders, vorige levens etc. En ook het werken met het medicijnwiel verrijkt nog elke dag mijn leven, wat is hier veel over ons zelf te leren. Zoals je ziet heb ik een heel divers pallet en dit kenmerkt mij ook, ik kijk altijd heel breed en ben gek op het ontdekken en vernieuwen en het laten zien hoe je weer in verbinding komt met het Hogere/Spirit in jou. Vrij van alle oude systemen en ook vrij van veel oude overtuigingen. In dienstbaarheid kun je zoveel groeien en delen, daar waar de ander er klaar voor is bied iedere echte ontmoeting altijd een verrijking van elkaars leven.

In de praktijk is het vaak een verbinding maken en vanuit daar laat ik je zien wat er in je leeft, wat er gezien of gevoeld wilt worden en waar je vast loopt neem ik je een stuk mee of krijg je inzicht etc. net wat daarin nodig is.

Bijzonder vind ik dat in deze tijd het mogelijk is om zoveel te transformeren. Om mensen te laten zien wat er mogelijk is, hoe veel rijker je leven word als je weer toestaat om te voelen, ervaren, en vrij komt van je oude ballast. En dat jij onderdeel bent van iets veel groters. En dat als jij weer opent, en herinnert wie je werkelijk bent je prachtige kwaliteiten en talenten die je in jou besloten liggen naar voren komen.

Ik werk holistisch en zorg dat het integer is. Zodat jij veilig en liefdevol kunt groeien en leren.