Wie wij zijn

Sandra van der Meulen

Wat ik je wil laten zien, is dat jij zoveel meer bent dan je beseft!

Ik zie jou, wie jij werkelijk bent, en dat laat ik jou ook weer voelen. Als jij je herinnert wie jij werkelijk bent, kun je de uitdagingen in het leven weer los gaan zien van jouw ware zelf. Het leven wordt dan veel lichter en leuker.

Samen kijken we waar jij tegen aan loopt in je leven. Ik begeleid jou door spannende stukken en kan je laten zien dat het helemaal niet spannend is om eerlijk te zijn naar jezelf en anderen. Kwetsbaarheid en emotie kan er gewoon zijn. Mensen kunnen liefdevol samenleven. Het is mijn bestemming om samen met peter dat te laten zien en te laten voelen.

Ik werk vanuit mijn helder weten en breng heling met mijn handen. In afstemmming op hetgeen dat jou nog in de weg staat, waar jij tegenaan blijft lopen, maak ik contact met jouw emoties en kijk samen met jou waar ze vandaan komen, waar ze ontstaan zijn. Wanneer de oorzaak duidelijk wordt kan transformatie plaats vinden en kun je nieuwe keuzes maken. Zo kom je dichter bij jouw licht en zet je de eerste stap naar het leven waar je altijd van gedroomd hebt.

peter

Peter Paul van der Meulen

In deze tijd is het belangrijk om opnieuw te leren voelen en ervaren vanuit wie jij werkelijk bent. Ik laat je graag zien wie je nog meer bent.

Ik voel precies waar er nog onbalans is in je systemen en ondersteun je om daarin te zien wat vrij mag komen. Ik zet je terug op je pad en ondersteun je om je frequentie te verhogen zodat je in een hoger bewustzijn kunt gaan openen. Het fijne is dat ik op vele manieren kan werken en dat het altijd weer precies afgestemd is op wat bij jou past. Mijn grote passie is dat er altijd weer nieuwe dingen zichtbaar worden en het leren zo oneindig door gaat.

Ik werk graag aan het verder openen en herstellen van krachtplaatsen en onze prachtige tuin met onze eigen krachtplaats. Ook in het werken met groepen kan ik helemaal tot bloei komen omdat ik daar iedereen mee kan nemen in het eenheidsveld waarin de Nieuwe Aarde ook voelbaar word. Het met elkaar leven in deze nieuwe tijd en het in de stof leven van wie we werkelijk zijn.