Wie zijn wij?

Peter Paul van der Meulen

Peter Paul van der Meulen

Mijn grote passie is het bijdragen aan een leven vanuit een Hoger bewustzijn op Aarde. Ik werk graag aan het verder openen van krachtplaatsen en het herstellen van de balans en harmonie van mens en natuur.

Van jongs af aan ervaar ik dat er zoveel meer is dan het aardse leven. Steeds meer kwam er terug van mijn spirituele gaves en ging ik verder open. Doordat ik zoveel kan voelen was dit een hele leerweg om te zien hoe ik dit over kon dragen en dit kon gaan leven hier op Aarde. Daarin heb ik een heel breed scala ontwikkeld door de jaren heen om dit te doen.

Ik werk vaak op Sjamanistische wijze dwz door alle lagen heen (dimensies), voorouders, vorige levens, maar ook via het medicijnwiel. Maar ik kan ook bijv. met je werken vanuit de Egyptische school, Tibetaans, of via de Sterrenverbindingen. In de praktijk is het vaak een verbinding maken en vanuit daar laat ik je zien wat er in je leeft, wat er gezien of gevoeld wilt worden en waar je vast loopt neem ik je een stuk mee of krijg je inzicht etc. net wat daarin nodig is.

Bijzonder vind ik dat in deze tijd het mogelijk is om zoveel te transformeren. Om mensen te laten zien wat er mogelijk is, hoe veel rijker je leven word als je toestaat om te voelen, ervaren, en vrij komt van je oude ballast. En dat jij onderdeel bent van iets veel groters. En dat als jij weer opent, en herinnert wie je werkelijk bent je prachtige kwaliteiten en talenten die je in jou besloten liggen naar voren komen.

Ik werk op lichamelijk, emotioneel, energielichamen en mentaal maar ook op de astrale en multi dimensionale verbindingen. Verder werk ik via handoplegging, energiewerk, helder voelen en heldere beelden.  Altijd in afstemming met wie jij bent.

Sandra van der Meulen

Wat ik je wil laten zien, is dat jij zoveel meer bent dan je beseft! 

We lopen zo snel vast in onze eigen overtuigingen, het gevoel te moeten voldoen, de angst alleen te komen staan, of het leven en al zijn uitdagingen niet aan te kunnen. Wanneer je hier in vast lijkt te zitten, raak je het contact met je ware zelf kwijt. 

Ik zie jou, wie jij werkelijk bent, en dat laat ik jou ook weer voelen. Als jij je herinnert wie jij werkelijk bent, kun je de uitdagingen in het leven weer los gaan zien van jouw ware zelf. Het leven wordt dan veel lichter en leuker.

Samen kijken we waar jij tegen aan loopt in je leven. Ik begeleid jou door spannende stukken en kan je laten zien dat het helemaal niet spannend is om eerlijk te zijn naar jezelf en anderen. Kwetsbaarheid en emotie kan er gewoon zijn. Mensen kunnen liefdevol samenleven. Het is mijn bestemming om samen met peter dat te laten zien en te laten voelen.

Ik werk vanuit mijn helder weten en breng heling met mijn handen. In afstemmming op hetgeen dat jou nog in de weg staat, waar jij tegenaan blijft lopen, maak ik contact met jouw emoties en kijk samen met jou waar ze vandaan komen, waar ze ontstaan zijn. Wanneer de oorzaak duidelijk wordt kan transformatie plaats vinden en kun je nieuwe keuzes maken. Zo kom je dichter bij jouw licht en zet je de eerste stap naar het leven waar je altijd van gedroomd hebt.