Wie zijn wij?

Peter van der Meulen

Mijn grote passie is het bijdragen aan een leven vanuit een Hoger bewustzijn op Aarde.

Van jongs af aan ervaar ik al dat er veel meer is dan het aardse leven, ik kon voelen waar niet over gesproken werd, ik kon in mensen kwaliteiten zien die ze niet in zichzelf erkenden. Ook het voelen in hogere bewustzijnsvelden of astraal reizen is voor mij nooit vreemd geweest. 

De dualiteit hier op aarde daarentegen is voor mij een flinke leerweg geweest. Nu ik begrijp hoe het aardse leven werkt en ik er veel meer plezier in ervaar, voel ik de wens om hierin andere mensen te begeleiden om voorbij te komen aan de strijd in jezelf.

Ik laat jou graag zien hoeveel meer er mogelijk is als je steeds verder opent en heelheid ervaart.

Ik werk op lichamelijk, emotioneel, mentaal maar ook op de astrale en multi dimensionale verbindingen. Ik vind het ontzettend leuk om dat over te dragen, zodat steeds meer mensen gaan leven vanuit dit bewustzijn. Verder werk ik via handoplegging, heldere beelden, vragen, inzichten of het spiegelen van jouw energie. Altijd in afstemming met wie jij bent.

Sandra van der Meulen

Wat ik je wil laten zien, is dat jij zoveel meer bent dan je beseft! 

We lopen zo snel vast in onze eigen overtuigingen, het gevoel te moeten voldoen, de angst alleen te komen staan, of het leven en al zijn uitdagingen niet aan te kunnen. Wanneer je hier in vast lijkt te zitten, raak je het contact met je ware zelf kwijt. 

Ik zie jou, wie jij werkelijk bent, en dat laat ik jou ook weer voelen. Als jij je herinnert wie jij werkelijk bent, kun je de uitdagingen in het leven weer los gaan zien van jouw ware zelf. Het leven wordt dan veel lichter en leuker.

Samen kijken we waar jij tegen aan loopt in je leven. Ik begeleid jou door spannende stukken en kan je laten zien dat het helemaal niet spannend is om eerlijk te zijn naar jezelf en anderen. Kwetsbaarheid en emotie kan er gewoon zijn. Mensen kunnen liefdevol samenleven. Het is mijn bestemming om samen met peter dat te laten zien en te laten voelen.

Ik werk vanuit mijn helder weten en breng heling met mijn handen. In afstemmming op hetgeen dat jou nog in de weg staat, waar jij tegenaan blijft lopen, maak ik contact met jouw emoties en kijk samen met jou waar ze vandaan komen, waar ze ontstaan zijn. Wanneer de oorzaak duidelijk wordt kan transformatie plaats vinden en kun je nieuwe keuzes maken. Zo kom je dichter bij jouw licht en zet je de eerste stap naar het leven waar je altijd van gedroomd hebt.