Verdiepingsavonden september 2018

 

meditatie

De Verdiepingsavonden starten weer op 4 september 2018,

Tijdens deze avonden kun je verdiepen in je energetisch werk en aardse leven tegelijk.

Doordat wij je meenemen in de energie van het moment, en een gedragen veld neerzetten, kun jij gemakkelijker voelen en ervaren wat er op dit moment in jou wil transformeren. Zo kun jij los komen van oude programma’s, blokkades, en oude creaties die jou niet meer dienen. Een diep gevoel van thuiskomen en herinneren van wie jij bent is de essentie van deze bijeenkomsten.

We beginnen de avond met een korte meditatie om te aarden en los te laten. Vervolgens gaan we dieper in op de energie van het moment en de thema’s die daarbij spelen.  Door gezamenlijk te openen in het eenheidsveld zul je zien dat ieder zijn bijdrage een rol vervult. Door de gedragenheid kun jij ontspannen in de liefde die je bent. Vanuit daar kun je toestaan om te voelen en ervaren, en kun jij nieuwe inzichten en inwijdingen ontvangen.

Het fijne van de avonden is dat het een avond is vol nieuwe ervaringen, herkenning, en in balans komen met jezelf. De ervaring leert dat ieder nog dagen erna de helende en bekrachtigende werking ervaart en dat het vooral ook veel verheldering brengt. Iedere avond is uniek. We voelen met je mee, nemen je mee op een reis, en er is voldoende ruimte voor vragen en input.

De avonden vinden plaats op de Korteweg 7a, Heerhugowaard.

Max. 10 deelnemers.

Aanmelden kan via:
06-15002265 of contactformulier
=================================================
Prijs: 25 euro per avond
Tijd: 20.00-22.00
Locatie: Korteweg 7a, Heerhugowaard (nabij Het Kruis)
Start: 4 september is het begin van het seizoen, verder iedere dinsdag avond

Meditatieavond, cursus, Heerhugowaard, Alkmaar, Energetische avonden, Activaties, healing