Essentiedag 11 Mei

Essentiedag 11 Mei

April 14, 2019 0 By Peter van der Meulen

Deze workshop is bedoelt voor gevoelige en hoog sensitieve mensen, die willen leren omgaan met hun gaves. We gaan je leren hoe je kunt werken met energie, hoe je bij jezelf kunt blijven in je eigen heilige ruimte, en hoe je er voor een ander kunt zijn. We leren je bewust worden van het eenheidsveld, in afstemming met het leven hier op aarde. Het leuke ervan is dat je zo steeds meer leert voelen en zien, en zelf kan bijdragen aan heling of transformatie.

Ook voor mensen die al actief zijn als lichtwerker, maar zichzelf verder willen ontwikkelen, of voelen dat sessies geven nog te veel energie kost, is deze dag heel mooi om aan te sluiten. Wat wij belangrijk vinden is dat het mens zijn niet wordt overgeslagen in het werken met onze gaves.

We gaan op een ontspannen en leerzame manier te werk, waarin er geen moeten is maar je mag leren ontdekken, waardoor het ontzettend leuk is om te zien hoe je dit ook kunt gebruiken voor healingswerk, je eigen proces en ontwikkeling, of in het dagelijks leven. Waar nodig voelen we met jou mee, en bieden we de ondersteuning die jij nodig hebt.

Twijfel je of deze workshop bij jou past? Neem dan even contact met ons op.

Bij deze dag is een heerlijke vegetarische lunch inbegrepen (bij dieetwensen graag zelf iets mee brengen).

Zaterdag 11 Mei

Max. 8 deelnemers.

Aanmelden kan via:
06-15002265 of
www.centrumdenieuweaarde.nl

Prijs: 75 euro (incl. lunch)
Tijd: 10.30 – 16.30
Locatie: Korteweg 7a, Heerhugowaard (nabij Het Kruis)