Werken vanuit het medicijnwiel 21 September

Werken vanuit het medicijnwiel 21 September

Deze workshop gaat over hoe te werken met het medicijnwiel en de heling (het medicijn) die het je brengt. Je leert over de 4 richtingen en de verschillende krachten, denk bijv. aan innerlijke man/-vrouw/-wijze/-kind. Een wiel geeft verheldering, brengt je naar heelheid toe, en in balans. Het toont je hoe je het midden kunt vinden en weer verder kunt in je levenscyclus.  Zo kom je weer tot inspiratie en creëren en kom je weer in verbinding met je ziel.

We maken je bewust van jouw processen en die kun je direct aan gaan in het wiel, je krijgt inspiratie van de spirits en bijv. de krachtdieren of je gids. Je merkt direct de spiegeling met elkaar door de plek die je inneemt, zo leer je niet alleen van je eigen proces maar ook van de processen van anderen.  Zit je bijv. vast in je kind stuk of lukt het je maar niet om te creëren? of wil je in balans komen tussen je innerlijke man en vrouw, of is de krijger in je woest en onrustig? Dan gaan we kijken hoe je voorbij je oude rol of aannames kunt komen. Enorm verhelderend en op een positieve manier uitdagend om in een breder perspectief te komen. Je haalt je krachten op vanuit wat je eerder al hebt gedaan in levens. En krijgt te zien waar je nu staat.

Hier omheen leren wij je over de verschillende aspecten en is er verdiepend energiewerk, healing en persoonlijke aandacht waar nodig. Je kunt ook andere aspecten verwachten zoals drum of soul retrieval aspecten en transreizen. Net wat er nodig is om het proces aan te gaan en bijv. te verzachten of juist wat pit te geven.

Een bijzondere dag waarin je op reis gaat op 1 van de oudste en meest leerzame manier van werken vanuit het Sjamanisme en jaren energiewerk.

 

Bij deze dag is een heerlijke vegetarische lunch inbegrepen (bij dieetwensen graag zelf iets mee brengen).

Max. 8 deelnemers.

Aanmelden kan via:
06-15002265 of
www.centrumdenieuweaarde.nl

Prijs: 75 euro (incl. lunch)
Tijd: 10.00 – 15.00 uur
Locatie: Korteweg 7a, Heerhugowaard (nabij Het Kruis)